onsdag 27. mars 2013

Ikke vær en grønnsak

Noe av det de fokuserer på i studiet mitt er å ikke være en grønnsak. De foretrekker skeptiske og nytenkende studenter, og det å sette spørsmålstegn ved modeller, grafer of artikler om klimaendringene er nøkkelen til å forstå hvordan det er å være en forsker.

Intergovernmental Panel Of Climate Change er den største gruppen av forskere omkring klimaendringene. Det er satt sammen av forskere fra 150 land, med 400 hovedforfattere og 2500 medforfattere. Likevel så tviler mange på at klimaendringene er menneskeskapte. Disse skeptikerne sier at klima variasjoner alltid har eksistert, og at økte co2 utslipp ikke er grunnen til global oppvarming. De fleste av grafene fra IPCC viser at atmosfærene har blitt 2 grader varmere etter den industrielle reduksjonen. Mange av disse forskningsrapportene er helt uavhengige av hverandre. Likevel, så er det mange som tviler på at dette er tilfelle, spesielt i USA. Jeg sitter nå å svarer på spørsmål om hvordan man kan snakke med disse og komme med gode fakta for å påvirke deres meninger. Det er ikke så lett, spesielt ikke når noen av dem blir betalt av Exxon Oil og Australias største kulldrift firma.

Ha ei fin påske på hytta til resten av Walderhaug familien!!! Spis et norskt påskeegg for meg også! Nå kom Amelia for å låne internett, fordi hennes leilighet mistet dekningen og hun har en oppgave innlevering!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar