tirsdag 10. april 2012

NoosaVille med Stine

Nå er Stine på besøk hos meg på Solkysten. Vi begynte uka med Mooloolaba beach, soling, meksikansk restaurant og film.

I går var vi på tur til Noosa. Vi dro veldig tidlig om morgenen, kjøpte oss bøker til å lese på stranda og kjeks og ost. Nå skulle vi virkelig kose oss, slappe av og nyte litt ferie. I forrige uke så jeg The Hunger Games på kino, det er en populær bokserie som følger livet til farløse Katniss i landet Panem, som etter en brutal krig og naturkatastrofer er det som er igjen av Nordamerika. Nasjonen består av hovedstaden samt tretten distrikt, og for å holde de i sjakk arangeres det årlig en Hungergame. En jente og en gutt mellom 12 og 18 år blir velgt ut fra hvert distrikt. De slippes inn på en arena der vinneren kåres når alle andre er døde. Hele landet følger med på tv. Når Katniss sin lillesøster blir valgt ut, tilbyr hun seg å ta hennes plass.

Dagen i Noosa ble så bra at vi bestemte oss for å ta inn på hostel for natten. Uten hverken noe særlig til klesskift eller tannbørste måtte vi organisere litt, men det kunne la seg gjøre. Da vi kom til Hostel Halse Lodge, var vi med på informasjonsmøte. Der var det cirka 50 hostel gjester fra Frankrike, England, Tyskland, Nederland, Sveits og Irland. Alle introduserte seg i fellesskap og vi fikk rød og hvitvin servert. På kvelden var vi sammen med 3 norske gutter som Stine studerer sammen med. Vi var på indisk restaurant og jeg spiste safran ris med pumkin og grønnsaks curry.



Nå er vi akkurat kommet hjem til Sippy Downs. Vi ligger på hver vår side av senga mi og surfer på internett og er litt slitne. Hardt å være på ferie ;)
I kveld blir det ovnsbakte poteter med laks, og i morgen skal vi ha en skoledag og gjøre lekser på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar